Znanstvenoraziskovalni inštitut

Spletna delavnica »Kaj lahko skupno raziskovalno središče naredi za vas« (14. 1. 2022)

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Skupno raziskovalno središče (JRC) Evropske Komisije v petek, 14. 1. 2022, organizirata virtualno delavnico, ki bo namenjena predstavitvi možnosti, ki jih ponuja skupno raziskovalno središče za raziskovalne organizacije, raziskovalce in raziskovalke. Dogodek bo trajal okvirno uro in pol, s pričetkom ob 10. uri. 

Skupno raziskovalno središče je znanstveno - raziskovalni in izobraževalni center Evropske Komisije, ki ima že več kot petdeset let izkušenj in izvaja neodvisne raziskave v podporo oblikovanju EU in nacionalnih politik, še posebej v okviru ključnih izzivov današnje družbe, kot so pravično in konkurenčno gospodarstvo, digitalna transformacija, zaščita državljanov EU, trajnostni razvoj ter demografske spremembe.

Skupno raziskovalno središče upravlja tudi s šestimi centri znanja, prav tako sodeluje z več kot tisoč organizacijami, katerih raziskovalci in raziskovalke imajo dostop do raziskovalne infrastrukture ter raziskovalnih podatkov preko različnih sporazumov o sodelovanju. V okviru delavnice bodo predstavili različne možnosti, ki jih ponuja.

Več informacij in prijava: spletna stran organizatorja.

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič