Znanstvenoraziskovalni inštitut

Spletni dogodek za izmenjavo projektnih ideje za razpise OE - Kultura, ustvarjalnost in vključujoča družba

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) skupaj z Bruseljskimi predstavništvi iz Cipra, Poljske in Madžarske organizira spletni dogodek za izmenjavo projektnih idej za razpise Obzorje Evropa – Kultura, ustvarjalnost in vključujoča družba (Cluster 2: Culture, Creativity and Inclusive Society). Spletni brokerage dogodek bo  potekal v torek, 11. maja 2021, med 9:00 in 14:00.

Spletni dogodek je namenjen raziskovalni in inovativni skupnosti, ki želi s svojimi projektnimi idejami sodelovati na razpisih »Obzorje Evropa - Cluster 2: Culture, Creativity and Inclusive Society« ter poiskati partnerje za sestavo projektnih konzorcijev. Posebni poudarek bo na razpisih v ciljni skupini »2: Inovativne raziskave o evropski kulturni dediščini« ter kulturnih in ustvarjalnih industrijah.

V prvem delu dogodka bodo predstavljeni razpisi v grozdu 2 programa Horizon Europe ter prihajajoči razpis EIT s področja kulturnega in ustvarjalnega sektorja. V drugem delu pa bodo imeli udeleženci možnost predstaviti svoje aktivnosti in projektne ideje, ki so teme razpisov, na t. i. 3-minutnih pitchih.

Če vas prijava zanima, se lahko registrirate na spodnji povezavi, kjer poleg vaših kontaktnih podatkov izberete tudi tematsko področje, ki vas zanima, ter opišete vašo organizacijo in vaše aktivnosti, povezane z izbrano temo. Na dogodku lahko sodelujete s prezentacijo, lahko pa se udeležite samo kot poslušalec. Število prezentacij je omejeno, v primeru prevelikega število kandidatov bo organizator opravil izbirni postopek.

Priloženo posredujemo še uradno vabilo na dogodek, program in osnutek delovnega programa Horizon Europe - Cluster 2, kjer so posamezne teme bolj podrobno opisane.

Prijavite se lahko na priloženi spletni povezavi, in sicer najkasneje do četrtka, 6. maja 2021.

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič