Razpisi

Razpisi za mobilnost študentov in profesorjev

Splošni razpisi

Univerza v Ljubljani se je vključila v konzorcij 19 univerz Venice International University (VIU), s sedežem v Benetkah.

VIU ponuja možnosti za izmenjavo študentom vseh stopenj in smeri kot tudi različne programe poletnih šol, intenzivne tematske seminarje za študente druge in tretje stopnje, mednarodno akademijo za doktorske študente, pripravništvo v podjetjih v Italiji oz. na članicah univerz VIU.

Več informacij na strani Univerze v Ljubljani

 

 

Venice International University has recently launched the Calls for Applications for the VIU Intensive Graduate Activities that will take place during 2020 (from end of March to September):
Students and scholars from the member universities are encouraged to explore the programs on offer in 2020, and apply early to guarantee their place.

PhD Academy and Graduate Seminars have no participation fee and selected students will be granted to support their travel and accommodation costs.
In the Summer Schools they will benefit of a reduced fee.

Please find here the announcement with the full description of the activities. 

Each activity has its own dedicated web-page and 3 boxes with:

  • on-line application form
  • brochure (booklet printable version)
  • program.

 

Contacts:
Summer Schools and Graduate Seminars summerschools@univiu.org
PhD Academy: phdacademy@unviu.org

 

Razpisi za študente

Francoski inštitut v Sloveniji razpisuje štipendije francoske vlade.
Rok za prijavo je 22. 4. 2021.
Več informacij > 

 četrtek, 4. februarja 2021, od 15.30 do 16.30 Francoski inštitut v Sloveniji prireja spletni seminar z naslovom Study in France: international education, French Art de Vivre z namenom, da bi slovenskim dijakom in študentom predstavil vse možnosti, ki so jim na voljo za študij ali izmenjavo v Franciji v mednarodnem vzdušju.

Več informacij o spletnem seminarju > 

 

Razpisi za profesorje

Trenutno ni odprtih razpisov.