Obvestila

Objavljen je Javni razpis za zbiranje kandidatov za mobilnost študentov z namenom študija v okviru programa ERASMUS+ v študijskem letu 2019/2020.


Navodila za prijavo na Erasmus+ študijske izmenjave za leto 2019/2020


Pozor: pripravite si vse zahtevane priloge, ki jih morate naložiti v prijavo.


Prijavite se preko VISa, razdelek Prijava na izmenjavo.


Rok za oddajo popolne prijave preko VISa ter natisnjene prijavnice z vsemi dokazili na oddelku, je torek 18. 12. 2018.


Nepopolne vloge ter vloge, ki bodo oddane po pretečenem roku, se ne bodo upoštevale.


Potrditev kandidatov se opravi na oddelku, preko katerega se prijavljate za izmenjavo


Prijave so možne samo v okviru prostih mest. Seznam je objavljen na naslednji povezavi: seznam pogodb.


PRIJAVE PREKO DRUGIH ODDELKOV NISO MOGOČE!


Pogoji za kandidiranje za prijavitelje


Na razpis se lahko prijavi študent UL pod naslednjimi pogoji:


-          da ima v celotnem času študija v tujini aktiven status študenta na matični članici UL,


-          da je v času izmenjave vpisan najmanj v drugi letnik dodiplomskega študija,


-          na razpis se ne morejo prijaviti študenti, ki imajo neporavnane finančne obveznosti iz naslova programa VŽU Erasmus ali Erasmus+.


Obdobje študija v tujini je omejeno od najmanj 3 do največ 12 mesecev na vsaki stopnji študija (določeno z bilateralno pogodbo). To je na dodiplomskem, magistrskem in doktorskem študiju. Na študij gre študent lahko od drugega letnika dalje.


Študenti, ki so do leta 2018/19 del študijskih obveznosti opravili v tujini v okviru programa VŽU ERASMUS oz. ERASMUS+, Erasmus Mundus in ERASMUS+ mednarodna kreditna mobilnost, vendar ne celih 12 mesecev, se lahko prijavijo na ta razpis. Skupni seštevek že opravljenega študija in praktičnega usposabljanja ter zaprošenega, ne sme presegati 12 mesecev na posamezno stopnjo študija z izjemo enovitih programov, kjer študijska mobilnost in praktično usposabljanje skupaj lahko trajajo 24 mesecev.


Vsebina in priprava vloge


Za prijavo na javni razpis mora prijavitelj preko VISa izpolniti prijavnico ter naložiti spodaj naštete dokumente, ki jih najkasneje do torka 18. 12. 2018 v natisnjeni obliki oddate tudi na oddelku koordinatorju za izmenjave:


Prijavnica (izpolnjena v VISu in natisnjena).
Dokazilo o povprečni oceni – se samodejno izpiše na prijavnico. V kolikor študent na trenutno vpisani stopnji študija še ni opravil izpitov ali vaj, predloži potrdilo o opravljenih izpitih na predhodno opravljeni stopnji študija.
Motivacijsko pismo na najmanj eni in največ dveh straneh.
 * morebitna dodatna dokazila/dokumentacijo, ki jih zahteva oddelek, se oddajo direktno na oddelku (preverite na spletni strani oddelka ter pri oddelčnem koordinatorju).

Dodatna dokumentacija na Oddelku za prevajalstvo:

Kandidat(ka) priloži  ustrezno izpolnjen Osnutek študijskega sporazuma - priporočen je vsebinski posvet s koordinatorico za študentsko izmenjavo doc. dr. Silvano Orel Kos

Zaradi gostujočega predavanja in drugih neodložljivih obveznosti na fakulteti danes, 13. 11., odpadejo govorilne ure. Opravičujem se za pozno obvestilo. Seveda sem vsem dosegljiva po el. pošti. Hvala za razumevanje.

Odelek za prevajalstvo in Odelek za germanistiko FF UL vabita na gostujoče predavanje, ki bo v torek, 13. novembra 2018, ob 10.30 uri (pred. 302). Dr. Janina Reibold z Univerze v Heidelbergu bo imela predavanje z naslovom Johann Georg Hamann – razsvetljenec razsvetljenstva. Predavanje bo v nemškem jeziku. Vabljeni!

Jutri, 13. 11. 2018, bodo moje govorilne ure namesto popoldne izjemoma med 18.00 in 18.45.

Zaradi službene poti bom odsotna od 12. 11. do vključno 16. 11. 2018, zato v tem času odpadejo vsa moja predavanja, seminarji in govorilne ure. Za nujne zadeve sem dosegljiva po elektronski pošti.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Tamara Mikolič Južnič

Kot napovedano, se 12. 11. 2018 začenja izvajanje Italijanskih slovničnih vaj 1 in Italijanskih jezikovnih vaj 1, in sicer po naslednjem urniku:

Ponedeljek:
8.00 – 8.45 – ISV1 v R3
8.50 – 9.35 – IJV1 v R3

Torek:
8.50 – 10.25 IJV1 v R1

Vaje bo izvajala dr. Jerneja Umer Kljun. Prosim, da se ur zanesljivo udeležite.

Lep pozdrav,

Tamara Mikolič Južnič

The Department of Translation Studies at the University of Innsbruck, Austria, invites applications for a six-year postdoctoral position, which may be converted into a tenure-track position. Given its broad scope, the position may be of interest to researchers in the field of corpus-based translation and/or interpreting studies.

Requirements:

- doctoral degree on a topic related to translation or interpreting

- evidence of an active research agenda beyond the doctoral degree

- language proficiency: C2 in German plus C2 in any other of the working languages covered by the department's study programmes

- promising trajectory for grant acquisition

- strong commitment to innovative teaching

- international experience

- excellent teamwork skills

For a full description of this position, application deadlines, and application procedures, visit the application link (https://orawww.uibk.ac.at/public/karriereportal.details?asg_id_in=10174).

Študenti in študente, ki so vpisani na skupne programe (z Univerzo v Gradcu ali INALCO-jem), morajo v tem semestru obiskovati predavanja in opraviti izpit iz Teorije prevajanja. Pouk poteka ob četrtkih (12.10-13.40) v predavalnici R1a. 9. 11., 16. 11. in 23. 11. pa bo pouk potekal tudi ob petkih, in sicer v predavalnici 34 (11.20-12.55).


Opravičujemo se, da na urniku ta predmet ni bil označen s pravo barvo.

Vabimo študente prevajalstva (iz angleščine) in slovenistike da se nam pridružite na projektu PKP - Analitika, odzivnost in avtomatizacija kadrovskih poslovnih procesov. Glavni problem, ki se rešuje s projektom je da kljub temu, da je v slovenski delovno pravni praksi ogromno napisano o HRM praksah še vedno ni enotno na enem mestu generično popisanih HRM procesov. Večina je namreč zapisana le v tekstualni obliki. Ključne vsebine:

(1) Spoznavanje teoretičnega in praktičnega ozadja HRM.

(2)Grafični popis procesov.

(3)Vsebinski opis procesov.

(4)Pravni vidik posameznega HRM procesa.

Tako zbrani podatki ter na njih izdelane analize bodo osnova za izdelavo končnega popisa procesov. Delo bo multidisciplinarno.  Projekt torej združuje znanje s HRM, družboslovne informatike, statistike ter prava. Za pravilne prevode iz angleškega jezika in zapise bodo poskrbeli prevajalci in slovenisti.


Vaše interes pošljite na matjaz.stefancic@fdv.uni-lj.si.

Sporočamo vam, da 5. 11. 2018 zaradi bolezni odpade pouk pri predmetu IJV 2.

Na razpolago sta še dve enomesečni štipendiji Ceepus - ena za Dunaj, druga za Reko. Če koga zanima, naj se čimprej oglasi na mojih govorilnih urah.

V ponedeljek, 5.11., zaradi zdravstvenih težav odpadejo vaje in govorilna ura.

Tajništvo Oddelka za prevajalstvo je v petek, 2. 11. 2018, zaprto.

V tednu od 5. do 9. novembra ne bom izvajala ne pedagoškega procesa ne govorilnih ur. Pouk bomo nadomeščali po dogovoru v skupinah. Hvala za razumevanje!

Zaradi odsotnosti od 29. 10. do vključno 6. 11. pri meni odpadejo vsa predavanja, seminarji in govorilne ure. Tokrat žal tudi po el. pošti ne bom dosegljiva. V predavalnici se spet vidimo v četrtek, 8. 11. Želim vam mirne praznične dni.

v torek, 30.10., odpadejo vse obveznosti pri meni. 

Od ponedeljka, 29. 10., bodo vse moje vaje in govorilne ure ponovno potekale po urniku.

Sporočam, da v torek 30.10. odpade predavanje in govorilne ure.

Sandro Paolucci

V torek, 30. 10., ne bom imela govorilnih ur.

Predstavništva Evropske komisije na Hrvaškem, v Italiji in Sloveniji ter Sekcija študija modernih jezikov za tolmače in prevajalce Oddelka za pravne in jezikoslovne študije, tolmačenje in prevajanje Univerze v Trstu (IUSLIT SSLMIT) organizirajo prevajalsko konferenco #TranslatingEurope Manj pogosti jezikovni pari – izzivi in priložnosti pri izobraževanju prihodnjih (in sedanjih) prevajalcev, ki bo potekala 15. novembra 2018 v Trstu (IUSLIT SSLMIT, Ulica Filzi 14, Aula Magna).


S kakšnimi izzivi se soočajo prevajalci, ki delajo z manj razširjenimi jeziki? Kaj pomeni, če študiraš ali poučuješ take jezike? Kakšni viri so na voljo poklicnim uporabnikom v primerjavi s "svetovnimi jeziki", ko gre za slovarje, podatkovne baze, prevajalska orodja ali strojno prevajanje? Ali se na trgu pojavlja potreba po manj pogostih jezikovnih kombinacijah in ali so te res manj pogoste? Na konferenci bomo razpravljali o vsem tem in drugih temah.


Več informacij:


https://www.facebook.com/events/176962326566239/


http://bit.ly/TEW2018SL


Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijave sprejemamo do 12. novembra 2018: https://europa.eu/!VC64Jk 


Na voljo bo tudi omejeno število brezplačnih povratnih avtobusnih vozovnic za redno linijo Ljubljana-Trst-Ljubljana. Interes lahko izrazite med prijavo.


Konferenca bo potekala v angleščini, hrvaščini, italijanščini in slovenščini. Za tolmačenje bo poskrbljeno.

Prof. dr. Dragan Petrovec sporoča, da njegova predavanja v ponedeljek, 29.10., odpadejo. Hvala za razumevanje.

Te zanima študij ali raziskovanje v Nemčiji ali pa želiš izboljšati tvoje znanje nemščine? Nemška akademska služba za izmenjavo (DAAD) ima na voljo štipendije za visokošolske poletne tečaje, študijske štipendije za vse smeri, različne oblike raziskovalnih in študijskih štipendij za doktorske študente, mlade znanstvenike, visokošolske učitelje ter skupine študentov.
Pridi na predstavitev štipendijskih programov Nemške akademske službe za izmenjavo (DAAD) dne 7. 11. 2018 ob 14 uri v t.i. Modro sobo v 5. nadstropju
Filozofske fakultete v Ljubljani (soba 526) ter se prijavi še letos!


Če potrebuješ potrdilo o tvojem znanju nemščine, pa bo Goethe-Institut Ljubljana predstavil izpite Goethe-Zertifikat in izvedel mini tečaj nemščine.

Spoštovani študentje,

na vašo željo bomo predavanja iz francoske slovnice 1 v naslednjem tednu izjemoma imeli v ponedeljek, 29. 10., od 9.40 do 10.25 v predavalnici 31 (namesto torka, 30. 10. ob isti uri).

Vabljeni!

Tudi jutri, v sredo, 24. 10. 2018, zaradi bolezni odpadejo moje obveznosti.

Hvala za razumevanje,

Tamara Mikolič Južnič

Govorilne ure odpadejo v četrtek, 25. 10., zaradi termina pri zdravniku. Hvala za razumevanje. – Donald Reindl

Zaradi bolezni odpadejo vse moje obveznosti jutri, v torek, 23. 10. 2018. Glede srede prosim, spremljajte obvestila.

Hvala za razumevanje,
Tamara Mikolič Južnič

Objava Mednarodne pisarne FF:

Nemška akademska služba za izmenjavo (DAAD) ponuja naslednje štipendijske programe za tuje študente, visokošolske učitelje, mlade raziskovalce in znanstvenike:

Študenti in diplomanti

·         Visokošolski poletni tečaji za tuje študente in diplomante v Nemčiji. Prijava: 01.12.2018

Diplomanti

·         Študijske štipendije za diplomante z vseh znanstvenih področij. Prijava: 15.11.2018

·         Študijske štipendije za tuje diplomante na področjih:

1. Arhitektura. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: do 30.09.2018

2. Upodabljajoča umetnost, oblikovanje/vizualna komunikacija in film. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: do 30.11.2018

3. Uprizarjajoča umetnost, glasba. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: do 31.10.2018

Doktorandi, postdoktorandi in mladi znanstveniki

Raziskovalne štipendije – letne štipendije: Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: do 15.11.2018
Raziskovalne štipendije – kratke štipendije:Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: 15. november za bivanja s pričetkom med junijem in novembrom; 30. april za bivanja s pričetkom med decembrom in majem Raziskovalne štipendije – Doktorski študij z dvonacionalnim mentorstvom. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: do 15.11.2018
Raziskovalne štipendije – Skupno dvonacionalno mentorstvo doktorskega študija na podlagi »cotutelle« pogodbe. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: do 15.11.2018
Visokošolski učitelji in znanstveniki

Delovna bivanja za visokošolske učitelje – področje umetnosti in arhitekture. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: 15. november za bivanja s pričetkom med junijem in novembrom; 30. april za bivanja s pričetkom med decembrom in majem Bilateralna izmenjava znanstvenikov. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: 15. november za bivanja s pričetkom med junijem in novembrom; 30. april za bivanja s pričetkom med decembrom in majem Raziskovalna bivanja za visokošolske učitelje in znanstvenike. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: 15. november za bivanja s pričetkom med junijem in novembrom; 30. april za bivanja s pričetkom med decembrom in majem  Alumni

Ponovna povabila za nekdanje štipendiste. Prijava neposredno pri DAAD v Bonnu: 15. november za bivanja s pričetkom med junijem in novembrom; 30. april za bivanja s pričetkom med decembrom in majem  

V torek, 23. 10.,  govorilne ure odpadejo zaradi seje sveta oddelka. V četrtek, 25. 10., zaradi moje odsotnosti odpadejo predavanja in govorilne ure. O nadomeščanju se bomo dogovorili naknadno. Hvala za razumevanje.

Jutrišnje govorilne ure zaradi nujnih sestankov na fakulteti odpadejo. V nujnih primerih mi pišite in se dogovorimo za popoldanski termin.

Kolegom 1. letnika sporočam, da bomo po novem Italijansko slovnico 1 imeli ob sredah ob 14.40 v predavalnici 05.


Lep pozdrav,


Tamara Mikolič Južnič

Namesto v petek (26. 10.) bo govorilna ura v torek, 23. 10., od 11.40 do 12.10. (V četrtek bo GU v običajnih terminih.)


Študentom, diplomantom ter zaposlenim Univerze v Ljubljani je omogočen brezplačen dostop do portala GoinGlobal, ki predstavlja odličen vir informacij pri iskanju praks oz. pripravništev v tujini. Funkcionalnosti portala vključujejo:

dostop do kariernih vodičev po več kot 40 državah, kjer so navedeni podrobni podatki o virih za iskanje prostih delovnih mest, vizah in delovnih dovoljenjih, najboljših zaposlovalcih in trgu dela na splošno ter stroških bivanja. Navedeni so tudi primeri motivacijskih pisem in CV-jev v angleškem ter lokalnem jeziku, nasveti, kako se pripraviti na razgovor, podatki o poslovnem bontonu v državi, višini plač ipd.;


dostop do poslovnega imenika, kjer so predstavljeni profili več kot 450.000 poslovnih subjektov iz 196 držav;
dostop do člankov na temo pridobivanja delovnih izkušenj v mednarodnem okolju itd.
 

Dostop do portala je možen z vseh stacionarnih računalnikov na fakultetah in akademijah Univerze v Ljubljani preko povezave https://online.goinglobal.com/. Z gumbom »Create Account« si lahko med dostopanjem preko univerzitetnega omrežja ustvarite osebni račun ter nato do vsebin dostopate s katere koli lokacije (oddaljeni dostop).

V primeru težav z dostopom se lahko obrnete na karierno svetovalko Sašo Radusinović (aleksandra.radusinovic@uni-lj.si; 01/ 2418-684).

Univerza v Ljubljani vas obvešča, da ima podjetje GoinGlobal sedež v ZDA: v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 – UPB) boste s prijavo na portal GoinGlobal svoje osebne podatke iznesli v tretjo državo (v državo, ki nima sedeža in ni registrirana v državi članici EU ali EGP ali zanjo kako drugače ne velja njen pravni red). 

Spoštovani,


prosimo, če lahko objavite spodnji razpis na svojih oddelčnih straneh.


za potrebe projekta Evropska noč raziskovalcev - Humanistika, to si ti! potrebujemo 3 študente, ki bi izvajali ankete. Anketiralo bi se 3 dni po 2h/dan. Plačilo: 5,33 EUR bruto. Prijave zbiramo na noc.raziskovalcev@ff.uni-lj.si do 22. 10. 2018.


Najlepša hvala in lep pozdrav,


koordinatorkaprojekta Evropska noč raziskovalcev – Humanistika, to si ti!


Saša Blatnik

Govorilne ure v torek, 23. 10. 2018, zaradi oddelčnega sestanka odpadejo. Hvala za razumevanje

Spoštovane študentke, spoštovani študenti,


nadomeščanje predavanja iz Angleške fonetike, ki je bilo danes odpovedano, bomo imeli v četrtek, 18. 10., ob 9.40 v uč. 18.

Prisrčno valbljeni!


S spoštovanjem in prijaznimi pozdravi,


NH

V ponedeljek, 22. 10., odpade predavanje pri predmetu Britanska literatura. Vsa ostala predavanja ta dan bodo potekala po urniku.

V četrtek, 18. 10., in petek, 19. 10., zaradi službene odsotnosti odpadejo vsa moja predavanja, seminarji in govorilne ure. V ponedeljek bo pouk potekal po urniku.

Danes predavanja iz Francoske fonetike odpadejo. Hvala za razumevanje

Jutri (sreda, 17. oktobra) bodo ure italijanske fonetike potekale po spremenjenem urniku: od 10.30 do 11.15 (učilnica 12) in od 12.10 do 12.55 (učilnica 18). Govorilna ura bo od 11.20 do 12.05. 

Spoštovne študentke, spoštovani študenti,


zaradi slavnostne seje in podelitve priznanj ŠSFF, ki bo v sredo, 17. oktobra, ob 12. uri v Modri sobi Filozofske fakultete, odpade predavanje iz Angleške fonetike, skupino C pa vabim, da se pridruži skupini D že ob 11.20.


Najlepša hvala za razumevanje!


S spoštovanjem in prijaznimi pozdravi,


NH

Govorilne ure jutri, v torek, 16. 10. 2018, zaradi menjave termina predavanj odpadejo. Prvi letniki BA pridete na predavanje pri predmetu SDKL ob 11.20 (predavalnica 2), ob 15.30 pa boste imeli v predavalnici 15 predavanje iz predmeta UŠSJ. Naslednji teden bodo govorilne ure in predavanja po urniku. Hvala za razumevanje.

Zaradi službene poti od 16. do 19. 10. odpadejo vsa moja predavanja, seminarji in govorilne ure.

Zaradi poškodbe bom odsotna tudi jutri, v petek, 12. 10. 2018. Predvidoma bodo predavanja in druge obveznosti redno potekale od naslednjega tedna dalje.


Hvala za razumevanje in lep pozdrav,


Tamara Mikolič Južnič

Zaradi nujnih obveznosti izven fakultete bodo današnje govorilne ure popoldan, in sicer ob 15.30. Opravičujem se za pozno obvestilo.

L'Institut francais de Ljubljana invite les étudiants à participer à un cercle de lecture, gratuit, "Autour d'un thé". Une fois par mois, le mercredi de 17h00 à 18h30, vous pouvez converser en français sur le thème du mois avec Anne-Claire Pommier et les autres participants.

 La première séance, le mercredi 24 octobre, sera consacrée à «Sempé, des dessins, au service des mots» : http://www.institutfrance.si/literarni-krozek.2.html

L'inscription est obligatoire auprès de la médiathécaire, Tina Matić, au plus tard 48 heures avant : tina.matic@institutfrance.si.
 

Jutri, 11.10.2018 odpade GU in seminar Poslovna in politična besedila.

PJ

IV. Dnevi nemškega filma - Program (https://www.facebook.com/event...)


Četrtek, 11. 10., 20.00: Otvoritev: Med policami (In den Gängen) Thomas Stuber, Nemčija, 2018.
Petek, 12. 10., 17.00: «[...] hlepenje po pripovedi» («[...]craving for narrative») Max Grau, Nemčija, Germany, 2015.
Petek, 12. 10.,18.00: Beuys Andres Veiel, Nemčija, 2017.
Ponedeljek, 15. 10., 18.00: Najboljše, kar lahko narediš s svojim življenjem (The Best Thing You Can Do with Your Life) Zita Erffa, Nemčija/Mehika, 2018.
Torek, 16. 10., 21.00: Svetloba aka Mademoiselle Paradis (Licht aka Mademoiselle Paradis) Barbara Albert, Avstrija/Nemčija, 2017.

Spoštovani študenti, sporočam da so letos predavanja IDK, ki po urniku potekajo v torek od 13.00 do 14.35, namenjena študentom italijanščine, ki so vpisani v 1., 2., ter 3. letnik BA.

Sandro Paolucci

NUJNO! 


Na voljo je polovična štipendija za 5-dnevni tečaj italijanske družbe in kulture v Gragnanu (ob Gardskem jezeru), in sicer od 27. do 31. 10. 2018. 


Prispevek študenta je 100 €, v to ceno pa sta všteta tečaj in bivanje s stroški. 


V Gargnanu so naši študentje že bili in vsakič so bili zadovoljni, zato upam, da bo tudi letos nekdo izkoristil to možnost.


Ponudba je posebej zanimiva tudi za študente s slabšim predznanjem, zato se mi čim prej oglasite osebno ali po elektronski pošti.


Lep pozdrav,


Tamara Mikolič Južnič

Prvo govorilno uro bom imela v četrtek, 11. 10. Jutri zaradi drugih delovnih obveznosti odpade.

Hvala za razumevanje

Marija Zlatnar Moe

Dragi študentje,

zaradi službene poti v tujino vas obveščam, da s predavanji pri PID začnemo prihodnji teden. Uspešen začetek semestra vam želim in se kmalu vidimo,

Darja Fišer

S poukom pričnemo ta četrtek ob 8.00 v predavalnici 15. V sredo imamo rezerviran termin za nadomeščanje. Podrobnejši razpored predavanj in nadomeščanj vam bom posredovala na uri v četrtek.

Danes, 9. 10., in jutri, 10. 10. 2018, odpovedujem svoja predavanja in govorilne ure zaradi poškodbe. V petek bo pouk predvidoma potekal normalno, vendar prosim, da spremljate obvestila.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Tamara Mikolič Južnič

Poglejte, prosim, razpored seminarjev in delno spremenjene obveznosti v e-učilnici. Predvsem preverite še enkrat datum predstavitve in mi sporočite, če so potrebne kakšne dodatne spremembe.

Moja današnja govorilna ura odpade. Naslednja bo v sredo ob 12.15. 

Študente in študentke obveščamo, da so prišle vrečke FF, ki jih lahko prevzamete v tajništvu OP.

Bonjour,


Nous avons décidé
de perpétuer la tradition du groupe de théâtre français cette année 2018/2019.


Si vous voulez nous
rejoindre pour enrichir vos savoirs linguistiques et artistiques,
contactez-nous et faites la connaissance du monde derrière le rideau !


La première séance
sera le 10 octobre 2018 à 18:00 (Rimljanka).


Nous allons
continuer les rencontres chaque mercredi de 18:00 à 19.30 (Rimljanka).


Venez nous
rejoindre ou contactez-nous si vous avez des questions.


E-mail: patricija.camernik@gmail.com


FB: Les Théâtreux (LesTheatreux.Ljubljana

Zaradi zdravstvenih težav do nadaljnjega odpadejo vse moje vaje (AJV & ASV) in govorilne ure.
Hvala za razumevanje.


V zimskem semestru bom imela govorilne ure ob

- ponedeljkih od 11.00 do 12.00 in

- torkih od 10.15 do 11.15.

Ta teden bom namesto v torek, 9. 10., imela govorilne ure v petek, 12. 10., od 11.20 do 12.20.

Zaradi bolniške odsotnosti v ponedeljek, 8. oktobra 2018, ne bom imela govorilnih in pedagoški ur. Hvala za razumevanje.