Prof. dr. Agnes Pisanski Peterlin in doc. dr. Peter Mikša med nominiranci za Mentorja leta 2020

Nagrado bodo podelili 26. maja 2021.

Nagrado bodo podelili 26. maja 2021.

Društvo Mlada akademija je objavilo seznam nominirancev in nominirank za Mentorja leta 2020. Med njimi sta tudi nominiranca s Filozofske fakultete, in sicer prof. dr. Agnes Pisanski Peterlin (Oddelek za prevajalstvo) in doc. dr. Peter Mikša (Oddelek za zgodovino). V društvu nagrado podeljujejo mentoricam in mentorjem doktorskih študentk in študentov v Sloveniji. Pet finalistov izbora ter zmagovalec oz. zmagovalka bodo razglašeni na slavnostni podelitvi, ki bo potekala 26. maja 2021 ob 18.00 uri prek spleta.

Več

Iskrene čestitke!

Zadnje novice
15. 03. 2024

Prof. dr. Marta Verginella med izjemnimi mentoricami in mentorji Univerze v Ljubljani

Med izbranimi mentoricami in mentorji je tudi prof. dr. Marta Verginella z Oddelka za zgodovino Filozofske fakultete (Anže Malovrh, STA; vir: Univerze v Ljubljani)
15. 03. 2024

Slavnostni govor dobitnice nagrade Prešernovega sklada mag. Miljane Cunta na slovesni podelitvi diplom Oddelka za primerjalno književnost in literarno teorijo

Slavnostna govornica mag. Miljana Cunta, predstojnik prof. dr. Tone Smolej in gostujoča profesorica s Filozofske fakultete v Zagrebu izr. prof. dr. Ivana Brković (foto: arhiv Oddelka za primerjalno književnost in literarno teorijo)
13. 03. 2024

Članek prof. dr. Mojce Ramšak v novi številki Revije za evropske študije

Nova številka Revije za evropske študije nosi naslov Ponovna predstavitev COVID-19: Biopolitika, digitalizacija, državljanstvo