Oddelek za zgodovino

Dodatni razpis - Erasmus+ praksa 2020/21

Pozdravljeni,

 

do porabe sredstev je odprt naknadni razpis za Erasmus+ praktično usposabljanje v tujini v letu 2020/21 (npr. za delovno izkušnjo v muzeju, arhivu …, kar je lahko pomembna referenca pri iskanju službe). Podrobnosti razpisa so objavljene tu: https://www.ff.uni-lj.si/studij/mednarodna-pisarna/erasmus (gl. poglavje ERASMUS+ PRAKTIČNO USPOSABLJANJE, in sicer zavihek z naknadnim razpisom za leto 2020/21, kjer je dostopen tudi prijavni obrazec in obrazec za študijski sporazum). Gl. tudi predstavitev prakse na oddelčni spletni strani: https://zgodovina.ff.uni-lj.si/studij-v-tujini-1 (zavihek Erasmus+ praksa, kjer so dodatni nasveti).

 

Vaša vloga bo ovrednotena v skladu s pravili Oddelka za zgodovino, ki so objavljena tule: https://zgodovina.ff.uni-lj.si/sites/www.ff.uni-lj.si/files/documents/merila_za_izbor_kandidatov_erasmus_odd_za_zg%20%281%29.pdf – preberite si jih vnaprej in motivacijsko pismo napišite tako, da bomo na oddelku vašo prakso lahko potrdili.

 

Ko preberete podatke na navedenih povezavah, je za dodatna vprašanja prek e-pošte na voljo oddelčni koordinator – dr. Zwitter.

 

Obvestila

Štipendije Utrechtske mreže za študente in mlade raziskovalce Univerze v Ljubljani

Oddelek za filozofijo

Sprememba GU Goran Vranešević

Oddelek za klasično filologijo

Brezstična točka OHK za osebni prevzem od 1. do 31. 3. 2021

Oddelek za azijske študije

Okrogla miza: Moderna in sodobna tajvanska filozofija / Round Table: Modern and Contemporary Taiwanese Philosophy

Mednarodna pisarna, Referat, Referat za doktorski študij, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Projekt VTIS: Tujina mene mika