Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Poziv za dodelitev nepovratne denarne pomoči študentom v stiski

Fundacija Študentski tolar razpisuje Razpis za nepovratno denarno pomoč študentom v stiski. 

Cilj poziva je dodelitev nepovratne denarne pomoči prosilcem ter s tem prispevati k zmanjšanju socialne stiske študentov, ki izpolnjujejo pogoje in merila iz poziva.

Kdo se lahko prijavi?

  • Študentje, ki imajo v študijskem letu 2020/21 status študenta na visokošolskem ali višješolskem zavodu, ki je članica ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju;
  • so prvo leto brez statusa študenta in so hkrati še vedno vpisani na visokošolski ali višješolski zavod, ki je članica ŠOU v Ljubljani, (tj. »pavzirajo«) in niso v rednem delovnem razmerju.

Denarna pomoč se lahko dodeli študentom iz prejšnjega odstavka s slovenskim ali tujim državljanstvom, vendar le v primeru, da poleg zgornjih pogojev hkrati izpolnjujejo še vse naslednje:

  • prosilec ima v Republiki Sloveniji urejeno začasno ali stalno prebivališče;
  • prosilec ima odprt bančni račun pri izbrani banki (ne glede na državo) najmanj tri polne mesece, preden se na ta poziv prijavi;
  • prosilec ni vpisan na visokošolski ali višješolski zavod, ki je članica ŠOU v Ljubljani, kot študent na izmenjavi oziroma študent na praksi (npr. programi Erasmus+, Ceepus …)."

 

Obvestila

Oddelek za azijske študije

Sprememba GU Hyeonsook Ryu

Osrednja humanistična knjižnica

Brezplačna online predstavitev uporabe iskalnika Global Academic Focus (GAF), 4. 12. 2020

Oddelek za prevajalstvo

Prevajalska praksa v EP

Oddelek za sociologijo

Nagradni esejistični natečaj za mlade

Oddelek za filozofijo

Sprememba GU Zdravko Kobe